Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΟΛΟΙ στα δικαστήρια Πάτρας τη Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015


Ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ δικών που σκηνοθέτησαν οι μεγαλοεργολάβοι και τα πρώην και νυν πολιτικά τους τσιράκια, ενάντια στους αντιστεκόμενους πολίτες. 

Πρέπει να δώσουμε ενεργητικό παρόν σε όλες αυτές τις δίκες και να απαιτήσουμε από τη κυβέρνηση Συριζα-ΑΝΕΛ να σταματήσει επιτέλους τη βιομηχανία διώξεων με στημένες κατηγορίες (φθορές, παρακώλυση συγκοινωνιών, κα) αμνηστεύοντας όλους τους διωκόμενους αγωνιστές. 

Στο σκαμνί δε καθίζουν μόνο το Κίνημα Δεν Πληρώνω, αλλά και όλους όσους διεκδικούμε τα συνταγματικά μας δικαιώματα και την ελευθερία μας. 
Απαιτούμε από τη κυβέρνηση Συριζα-ΑΝΕΛ να επαναφέρει ΑΜΕΣΑ το ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Περισσότερες πληροφορίες  για τη δίκη


https://www.facebook.com/events/1628526734097403/

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.




Κίνημα Δεν Πληρώνω
 

www.oxidiodia.gr



Συνέντευξη για την τροπολογία των 29 του Συριζα, για τα ΔΙΟΔΙΑ, τις ΔΙΩΞΕΙΣ του Κινήματος Δεν Πληρώνω και τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

 
 



Περισσότερες πληροφορίες  για τη δίκη 


Τρίτη 19 Μαΐου 2015

64 εκατομμύρια ευρώ στις "αθώες περιστερές" των διοδίων!

της Μαριάννας Τζάννε
 
Τις εκκρεμότητες με τους εργολάβους, κλείνει η κυβέρνηση εγκρίνοντας με δύο πρόσφατες αποφάσεις που δημοσιεύτηκαν στην διαύγεια την καταβολή 63,9 εκ. ευρώ στην Κεντρική Οδό που κατασκευάζει τον αυτοκινητόδρομο Ξυνιάδα -Τρίκαλα.

Πρόκειται για το τεμαχισμένο έργο του Ε65 μήκους 78 χλμ. το οποίο έχει αναλάβει η ΓΕΚ-Τέρνα και για το οποίο με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού κ. Χρίστου Σπίρτζη εγκρίθηκαν στις ...

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Μια ξεχωριστή βραδιά πολιτισμού στη Νέα Σμύρνη

Μια πολύ όμορφη βραδιά πολιτισμού είχαν την τύχη να απολαύσουν όσοι παραβρέθηκαν χθες το βράδυ, στο καφέ Backstage στη Νέα Σμύρνη. 

Πολλοί νέοι καλλιτέχνες πλαισίωσαν τους Θεοδόση Τεμζελίδη και Δημήτρη Μαραγκό που με τις κλασικές κιθάρες τους μας ταξίδεψαν στο παραδοσιακό και σύγχρονο Flamenco. 

Τέτοιες εκδηλώσεις αποτελούν όαση στην πολιτιστικά υποβαθμισμένη Αθήνα της καπιταλιστικής κρίσης...

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΠΙΡΤΖΗ ΠΕΡΙ ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ μετέδωσαν σε όλους τους τόνους την είδηση ότι "Τα διόδια μειώνονται".

Πόσο αληθινή είναι αυτή η "είδηση";
 


Ο Βασίλης Παπαδόπουλος εξηγεί γιατί μας δουλεύουν ψιλό γαζί και πως και αυτή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ υπηρετεί τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων σε βάρος της τσέπης του λαού και των συνταγματικών δικαιωμάτων του.

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

«Χαράτσι» στις αναλήψεις τραπεζικών καταθέσεων;


ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕΤΡΟ

Ειδικό τέλος 1 τοις χιλίοις στις αναλήψεις καταθέσεων από τις τράπεζες φέρεται να σκέφτεται σοβαρά να επιβάλει το κυβερνητικό επιτελείο.

Συγκεκριμένα, εξετάζεται ως ισοδύναμο δημοσιονομικό μέτρο, με σκοπό η Τρόικα να....

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ; ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2015 , 6.ΟΟ μ.μ. 

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, στη Πλατεία Στρατηγού Λέκκα και Αθ. Διάκου

Σας ενημερώνουμε ότι στο δώμα της πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό Αυτοκρ. Ηρακλείου 41 & Μεγ. Αλεξάνδρου 13, τοποθετήθηκε από ιδιοκτήτη, εν αγνοία των υπολοίπων συγκατοίκων της, κεραία κινητής τηλεφωνίας WIND «ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΈΝΗ» σε καπνοδόχο. 




Η απόσταση της συγκεκριμένης κεραίας από τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς της περιοχής ήταν απαγορευτική για την εγκατάσταση κεραίας πριν αλλάξει ο ΝΟΜΟΣ και αρθούν οι περιορισμοί.

Επί πλέον έχει δρομολογηθεί η τοποθέτηση εντός της εβδομάδας και δεύτερης κεραίας COSMOTE στην ταράτσα της πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό Στρατ. Λέκκα 33, δηλαδή πάνω από την παιδική χαρά, που παίζουν τα παιδιά μας.



 



Οι κεραίες είναι τυπικά νόμιμες, αφού ο νόμος, που ισχύει δεν θέτει κανένα περιορισμό, όμως η ακτινοβολία που εκπέμπουν είναι κατά πολύ υψηλότερη από αυτή που ορίζουν οι επιστήμονες ως ασφαλή για την υγεία των παιδιών και φυσικά τα όρια που έχει θεσπίσει ο ελληνικός νόμος δεν ισχύουν πουθενά στην Ευρώπη.


Το θέμα των Κεραιών δεν είναι μόνο νομικό είναι κυρίως ηθικό. 


Είναι  α ν ή θ ι κ ο  να μετατρέπεται μία αστική περιοχή σε πάρκο κεραιών. Κινδυνεύουν τα παιδιά μας να πάθουν λευχαιμία, επειδή κάποιοι ασυνείδητοι εισπράττουν μερικές χιλιάδες ευρώ. 



Η ΙΣΧΥΡΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ: ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΥ 30% ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΚΥΤΤΑΡΩΝ

Πολλές περιοχές κατάφεραν με τη συσπείρωση πολιτών να ξηλώσουν κεραίες (Περιστέρι, Ίλιον  κα)


Μην αδιαφορείτε ο κίνδυνος είναι αόρατος αλλά μεγάλος.  


Ενημερωθείτε από το διαδίκτυο, απευθυνθείτε στο Δήμο, 
Επικοινωνήστε μαζί μας.



Τηλ: 6944998697. 69778574325, 6944968009






Φινλανδία: Ανοικτές φυλακές με «ελεύθερους» φυλακισμένους

Στην πόλη Κεράβα της Φινλανδίας υπάρχουν φυλακές, όπου δεν υπάρχουν ούτε δεσμοφύλακες ούτε κλειδαριές, οι κρατούμενοι πληρώνουν ενοίκιο και εργάζονται καθημερινά σε ένα θερμοκήπιο, όπου μεταφυτεύουν νεαρά φυτά σε γλάστρες και έχουν κουνέλια για κατοικίδια ζώα.

Για να βρει κάποιος τους κρατούμενους στις φυλακές της Κεράβα στη Φιλανδία, αρκεί να ακολουθήσει το πευκόφυτο μονόπατο ...

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Βαλτιμόρη: Εκατοντάδες στους δρόμους κατά της αστυνομικής βίας, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας

Εκατοντάδες διαδηλωτές αψήφησαν τη νύχτα την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη Βαλτιμόρη, όπου νωρίτερα χθες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν ειρηνικά και μερικές φορές υπό τους ήχους μουσικής, για να καταγγείλουν την αστυνομική βία και να ζητήσουν δικαιοσύνη για τον ΦρέντιΓκρέι.

Η αστυνομία προχώρησε σε αρκετές συλλήψεις, ...